Литовські залізничники відвідали Одесу з робочим візитом

До управління регіональної філії «Одеська залізниця» прибула з робочим візитом делегація представників АТ «Інфраструктура Литовських залізниць».

Зустріч відкрив директор регіональної філії «Одеська залізниця» Сергій Нікулін, який коротко окреслив питання покращення взаємодії припортових станцій магістралі з портами, завдяки чому було значно збільшено обсяги навантаження та вивантаження вантажів.

Під час візиту керівництво Департаменту автоматики та телекомунікацій АТ «Укрзалізниця», служби сигналізації та зв’язку регіональної філії «Одеська залізниця», Сєвєродонецького науково-виробничого об’єднання «Імпульс» та закордонні гості обмінялися досвідом експлуатації мікропроцесорної диспетчерської централізації МДЦ-У. Ця система призначена для діагностики пристроїв сигналізації, централізації та блокування (СЦБ), вона була розроблена фахівцями Сєвєродонецького науково-виробничого об’єднання «Імпульс».

На зустрічі представникам АТ «Інфраструктура Литовських залізниць» продемонстрували мікропроцесорні пристрої диспетчерської централізації на дільницях Обхідна—Перельоти, Чорноморська—Берегова, пристрої МСДЦ «Каскад» дільниць Миронівка—П’ятихатки та Користівка—Бурти.

У ході зустрічі делегати обмінялися враженнями щодо впровадження сучасних технічних засобів, вдосконалення технічного обслуговування пристроїв інфраструктури та перспективи їхнього розвитку.

Наступного дня учасники зустрічі вирушили на станцію Обхідна для більш детального ознайомлення з пристроями діагностики пристроїв СЦБ, де ознайомилися з функціональними та технічними можливостями робочого місця змінного інженера Подільської дистанції сигналізації та зв’язку.

Джерело: сайт Медіацентру "Магістраль" АТ "Укрзалізниця"


Северодонецкое НПО "Импульс" – лидирующий в Украине разработчик, производитель и поставщик высоконадежных систем контроля и управления для атомной энергетики и железных дорог.
 
Мы в социальных сетях: