ПРОВЕДЕНИЕ РЕКОНСТРУКЦИИ «АВТОМАТИЧЕСКАЯ КОТЕЛЬНАЯ УСТАНОВКА, ТЕПЛОПУНКТЫ И ТЕПЛОВЫЕ СЕТИ ЧАО «СНПО «ИМПУЛЬС» Г. СЕВЕРОДОНЕЦК»

ЗАЯВА ПРО ЕКОЛОГІЧНІ НАСЛІДКИ

На даний час теплопостачання будівель ПрАТ "СНВО "Імпульс", яке розміщене в м. Сєвєродонецьк, за адресою: пл. Перемоги, 2, виконується за рахунок котельні "Термо", в якій встановлено 20 блоків БГВ-50Э одиничною тепловою потужністю 50 кВт, та 5 топкових, в кожній з яких встановлено по 2 котла АОГВ-100 одиничною тепловою потужністю 100 кВт.

Проектними рішеннями замість існуючих локальних джерел теплопостачання передбачено централізоване теплопостачання споживачів ПрАТ "СНВО "Імпульс" від автоматизованої котельні.

На першому етапі в котельні, що проектується, встановлюється конденсаційний котел типу "Vitocrossal 300 CR3B" номінальною тепловою потужністю 1006 кВт та низькотемпературний котел типу "Vitomax 100-LW" номінальною тепловою потужністю 1100 кВт, що покривають потреби в теплопостачанні споживачів існуючої котельні "Термо", яка виводиться з експлуатації. На другому етапі в котельні, що проектується, додатково встановлюється низькотемпературний котел типу "Vitomax 100-LW" номінальною тепловою потужністю 1100 кВт, а існуючі топкові виводиться з експлуатації.

З метою мінімізації негативного впливу у якості основного джерела теплопостачання в котельні використовується конденсаційний котел "Viessmann" Vitocrossal 300, яких забезпечує істотно знижений (до 80%) вміст NОХ в продуктах згоряння. В водогрійних котлах "Vitomax 100-LW" встановлюються газові пальники Dreizler M 1001 F1 ARZ НТ, що працюють з використанням запатентованої dreizler® технології горіння ARZ, яка забезпечує мінімальний вміст діоксиду азоту (

Джерелами забруднення атмосферного повітря є індивідуальні димові труби котлів, які забезпечують викид забруднюючих речовин на висоті 18,0 м. Виконаний розрахунок розсіювання показав, що на межі найближчої житлової забудови рівень забруднення атмосферного повітря не перевищує санітарних нормативів якості.

Інформування громадськості про плановану діяльність, мету і шляхи її здійснення передбачено шляхом розміщення відповідної інформації в ЗМІ.

Обов'язки щодо виконання природоохоронних заходів із забезпеченням безпеки навколишнього середовища на весь період здійснення планованої діяльності бере на себе адміністрація ПрАТ "СНВО "Імпульс".


Северодонецкое НПО "Импульс" – лидирующий в Украине разработчик, производитель и поставщик высоконадежных систем контроля и управления для атомной энергетики и железных дорог.
 
Мы в социальных сетях: