СНВО "ІМПУЛЬС" ВЗЯЛО УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНІЙ ВИСТАВЦІ INNOTRANS-2024

У вересні 2024 року в Берліні відбулася одна з найбільших міжнародних виставок транспортних технологій InnoTrans-2024, на якій СНВО "Імпульс" успішно продемонструвало свої передові рішення в галузі залізничної автоматики і телемеханіки.

InnoTrans

На стенді компанії було представлено останні розробки в галузі систем диспетчеризації та централізації залізничного руху, систем локомотивної безпеки та електроживлення для залізничної галузі. Ці рішення отримали високу оцінку міжнародних фахівців та учасників виставки, підкресливши високу конкурентоспроможність українських технологій на світовому ринку.

InnoTrans

Ключові технології та продукція

Одними з ключових експонатів стали система мікропроцесорної централізації та бортова система локомотивної безпеки. Системи вирізняються високою надійністю і безпекою, що особливо важливо в умовах зростаючого пасажиропотоку і вимог до підвищення безпеки поїздів і залізниць.

prev
01 / 27
next

Загалом було відзначено ефективність і актуальність рішень для наявних завдань, які особливо актуальні для модернізації наявної інфраструктури в умовах зростання потреб залізничних операторів.

InnoTrans

Партнерства та нові можливості

Виставка InnoTrans-2024 стала важливим майданчиком для встановлення нових ділових зв’язків і зміцнення партнерських відносин з провідними світовими компаніями. Представники СНВО "Імпульс" провели низку переговорів із потенційними замовниками та партнерами з Європи, Азії та Близького Сходу, що відкриває нові горизонти для подальшого розвитку й експорту технологій.

Представники компанії зазначили, що міжнародна зацікавленість у продуктах СНВО "Імпульс" зростає, особливо у світлі актуальних трендів на цифровізацію та автоматизацію залізничної галузі.

Висновок

Участь в InnoTrans-2024 стала значним кроком для СНВО "Імпульс" у зміцненні своїх позицій на міжнародному ринку автоматизації транспортних технологій. Демонстрація інноваційних рішень, підтримка з боку експертів і нові бізнес можливості підкреслюють значущість компанії як надійного і перспективного партнера в галузі управління залізничною інфраструктурою.

InnoTrans

Сєвєродонецьке НВО "Імпульс" – провідний в Україні розробник, виробник та постачальник високонадійних систем контролю та управління для атомної енергетики та залізниць.
 
Ми в соціальних мережах: